INFO: VEDR HUSLEJE FOR JUNI VIA BETALINGSSERVICE

INFO, FRA ADMINISTRATOR: Da husleje opkrævningen for Juni ikke er at finde på PBS oversigten.

“Der kommer en ekstra betalingsserviceoversigt hvoraf  fremgår og den bliver trukket til tiden.

Grunden er at alle vores foreninger skulle have været konverteret til hvert sit PBS nr. umiddelbart før Kr. Himmelfart  (et led i den meget omtalte hvidvaskerlov)

Den 18. maj spurgte jeg hos Nets om alt var i orden og konverteret så jeg kunne sende min opkrævningsfil. Jeg modtog en mail retur om at alt var ok og at jeg kunne sende – og det var det så bare ikke alligevel. Enden blev at Nets måtte se at få konverteret og kørt nogle ekstra kørsler og deraf kommer den ekstra betalingsserviceoversigt.

Alle som betaler på indbetalingskort skulle også modtage det om end muligvis kun umiddelbart før den skulle betales.

Nets har lovet mig at det kører. En lang historie og lidt omstændigt.”

Mvh
Din Bestyrelse