Nye andelsbeviser

Vedr. nye andelsbeviser til alle andelshavere

Foreningen har besluttet at få udstedt nye andelsbeviser til alle andelshavere i A/B Enghave, idet de gamle andelsbeviser har fejl i både andelskronen samt andelsnummeret.

Dit gamle andelsbevis er derfor nu ugyldigt og du bedes derfor rive det i stykker og smide det ud.

Andelsbeviset er et vigtigt dokument i forbindelse med køb og salg af lejligheden og administrator vil bede om at få det tilsendt, hvis lejligheden skal sælges. Er andelsbeviset bortkommet, udsteder de et nyt og sælger vil blive opkrævet kr. 500,- for dette på afregningen for salget af lejligheden.

Andelsbeviserne bliver sendt fra administrator den 21. november 2014 og du bedes venligst holde øje med, at du modtager det med posten og hvis du ikke har modtaget det inden 14 dage fra dato, bedes du rette henvendelse til administrator E.K. Administration på tlf. 33 13 21 80 eller på mail til lb@ekyhn.dk.

Brev fra administrator

Mvh
Din bestyrelse